Magunkról

Kik vagyunk mi?

Imádunk a Természetben lenni, kirándulni, sportolni és kikapcsolódni. Gyakran túrázunk, bringázunk, síelünk, raftingolunk és próbálunk ki sok más izgalmas sportot. Évekkel ezelőtt, ezeket űzve jöttünk rá, hogy nem létezik olyan keresőmotor, ahol a világon bármilyen aktív kikapcsolódást, sportot, kirándulást meg lehetne találni. Így úgy döntöttünk, hogy megépítjük azt. Így született meg a Trekhunt, a kirándulók és kalandorok globális keresőmotorja. Célunk, hogy segítsünk mindenkinek a világon, hogy megtalálja a maga számára megfelelő aktív kikapcsolódást.

Nem vagyunk sem utazásszervezők, sem utazási ügynökség sem utazásközvetítők. Egy keresőmotor vagyunk, elsődlegesen technológiai cég, aki a kirándulóknak és kalandoroknak segít. Hasonlóak vagyunk, mint a Google, a Bing vagy a Yahoo!, viszont mi kizárólag a természetben történő aktív kikapcsolódásra specializálódtunk. Nem foglalkozunk éttermekkel, borkóstolással vagy hotelekkel. Csak kalandokkal, a Természetben. Segíteni szeretnénk az embereknek, hogy megtapasztalják a Természet adta csodákat és ezáltal minden alkalommal maguk is többé válhassanak.

Hiszünk abban, hogy a világon minden emberben rejtőzik a kalandor. Ott van benned is és szeretnénk segíteni neked, hogy szabadjára engedd azt! Ezért dolgozunk éjt nappallá téve a budapesti irodánkban, hogy megépítsük a világ legjobb keresőmotorját a kirándulók és kalandorok számára.

A csapat

Hiszünk abban, hogy a világon minden emberben ott rejtőzik a kalandor, magunkat is beleértve. Sokat ülünk a számítógép előtt, hogy a legjobb keresőélményt és a legfantasztikusabb lehetőségeket szállítsuk neked. Így is gyakran kinézünk az ablakon és a hétvégi síelésre vagy a vietnámi bringatúrára gondolunk, amit szeretnénk megcsinálni. Mi mindent beleadunk, legyen az munka vagy kikapcsolódás. Mi vagyunk a Trekhunt Csapat.

László

CEO & Alapító

"Minden érdekel, ami a termékfejlesztéssel, a természettel, a kettő kapcsolatával és a társadalmak fejlődésével függ össze.
Télen megtaláltok a sípályákon, nyáron pedig a bringán vagy valami új outdoor sportot kipróbálva épp."

Dimo

CTO & Alapító

"A hegyekkel körbevett Szófiában élek, Bulgáriában. Amikor épp nem vadul kódolok, akkor az időmet bringázással, túrázással vagy snowboardzással töltöm."

Dóra

Értékesítési vezető

"Éltem Japánban és Nagy-Britanniában is, ahol teljesen magával ragadott a természet, a túrázás és a bringázás.
Amikor épp nem a kérdéseitekre válaszolok, vagy a partnereinkkel tárgyalok és építem a Trekhuntot, valahol a hegyek között találtok Európában."


Iliya

Full Stack Fejlesztő

"Vagy a szoftverbugokat kergetem a képernyő előtt vagy kicsi, színes halakat a trópusi vizekben."

Dénes

Pénzügyi vezető

"Természetimádó, bringás és gombavadász.Amikor épp nem az erdőkben kutatok finom gombák után az időmet azzal töltöm, hogy a háttérben minden tökéletesen működjön a Trekhuntban."


Peti

Alapító

"Természetimádó, 15 éve túravezető és aktív hegymászó vagyok.Közösséget építek, és azzal töltöm az időmet, hogy minél jobban megértsem, mire is van igazán szüksége a túrázóknak."


Ákos

Alapító

"Szenvedélyes természetimádó és alapító, nem csak az üzletben hanem a magánéletben is. Ha épp nem e kettővel foglalkozom, akkor a hegyekben találtok bringázás vagy túrázás közben."


Tomi

Full Stack Fejlesztő

"Imádok az üzletről és a céges dolgokról beszélgetni. De talán leginkább új korszakalkotó ötletek megvitatásával lehet izgalomba hozni.Én vagyok a kakukktojás, hiszen a szenvedélyem inkább a kódolás, mint az outdoor sportok :)"

Jogi részletek

Hivatalos cégnév: Trekhunt International Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-325896

Adószám: HU 26356208

Postacím: 1139 Budapest, Teve utca 7. 2.em. 1.