Legyél a partnerünk

A Trekhunt a kirándulók számára épített keresőmotor, aminek a célja, hogy segítse a kirándulni vágyókat, hogy bármilyen outdoor tevékenységet, túrát megtaláljanak a világon. Amennyiben a túráidat listázod nálunk több millió kiránduló számára leszel elérhető világszerte.

Ki csatlakozhat hozzánk?

A Trekhunt professzionális túraszerevezőkkel és szolgáltatókkal dolgozik együtt. Minden túraszervezőnek, szolgáltatónak el kell fogadnia az Általános Partneri Szerződési Feltételeket. A tényleges költségek az igénybe vett többletszolgáltatások függvényében (pl. foglalási kérések kezelése) változnak.

Integrációs folyamat

A túrákat, outdoor tevékenységeket kétféle módon lehet hozzáadni a Trekhunthoz. Vagy automatikusan JSON/XML feed segítségével, vagy manuálisan a Trekhunt Connecten keresztül. A technikai és tartalommenedzsement csapatunk segítséget tud nyújtani neked, hogy a termékeid a lehető legmegfelelőbb módon jelenjenek meg a keresőmotorban és ezáltal a lehető legtöbb forgalmat hozzák neked.

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérlek küldj egy e

To apply please send an email to this email address, containing your name and the basic details of your company. We will process your message, and contact you in 24 hours.